Nederlands »English »
Français » 

Nieuwe revolutionaire Philips pocket memo 8000 series Laatste Nieuws

Nieuwe revolutionaire Philips pocket memo 8000 seriesSuperieure opnames
met 3D-microfoontechnologie

De Pocket Memo dicteerapparaat tilt dicteren naar een hoger niveau. De revolutionaire 3D-microfoontechnologie zorgt in elke opnamesituatie voor de allerhoogste geluidskwaliteit. Het robuuste, maar toch lichte ontwerp van roestvrij staal is ergonomisch geheel verantwoord en dus ideaal als u lang achter elkaar moet werken. In combinatie met de SpeechExec Pro-software voor efficiënt gegevensbeheer en een docking station om uw bestanden te uploaden, kunt u uw gesproken stem in recordtijd omzetten in een tekstdocument.

Highlights

  • Superieure geluidskwaliteit en een optimaal ontwerp
  • 3D-microfoon voor de beste geluidskwaliteit en accurate spraakherkenningsresultaten
  • Ingebouwde bewegingssensor voor automatische microfoonselectie
  • Ergonomische schuifschakelaar voor efficiënte bediening met één hand
  • Robuuste behuizing van roestvrij staal voor extra duurzaamheid
  • Verhoog uw productiviteit
  • SpeechExec workflowsoftware voor efficiënt gegevensbeheer
  • Groot kleurendisplay en duidelijke gebruikersinterface voor een eenvoudige, intuïtieve bediening
  • Docking station voor snel opladen van de batterij en en handenvrij opnemen
  • Licht- en bewegingssensors voor een langere levensduur van de batterij
  • Ontworpen voor professionals
  • Bestandsversleuteling en pinvergrendeling van het apparaat om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen
  • Geïntegreerde streepjescodescanner voor een gestroomlijnd documentatieproces
  • Beheerondersteuning op afstand voor tijdbesparing bij implementatie en onderhoud
  • Klassieke modus voor een duidelijke en gebruiksvriendelijke bediening
Functies
3D-microfoon voor de beste geluidskwaliteit en accurate spraakherkenningsresultaten

De revolutionaire 3D-microfoontechnologie gebruikt de twee ingebouwde microfoons om altijd de beste opnameresultaten te bereiken: een omnidirectionele microfoon pikt alle geluiden 360 graden rondom op, ideaal voor het opnemen van meerdere geluidsbronnen zoals tijdens vergaderingen. De tweede, richtingsgevoelige microfoon is geoptimaliseerd voor stemopname en accurate spraakherkenningsresultaten.

Ingebouwde bewegingssensor voor automatische microfoonselectie

De ingebouwde bewegingssensor ‘voelt’ of het apparaat op het bureau ligt of in de hand wordt gehouden en selecteert de microfoon naar gelang van de opnamesituatie. De bewegingssensor schakelt automatisch in de stand-by modus wanneer het toestel ongebruikt is. Wanneer de Pocket Memo weer wordt opgenomen, is hij binnen enkele seconden klaar om op te nemen.

Ergonomische schuifschakelaar voor efficiënte bediening met één hand

De snel reagerende, ergonomische schuifschakelaar is ontworpen om alle opname- en afspeelfuncties met één hand te bedienen. Op deze manier kunt u uw bestanden gemakkelijk en snel bewerken (invoegen, overschrijven, toevoegen). De schakelaar werkt met een lichtsensorsignaal, waardoor hij slijtvast en duurzaam is.

Robuuste behuizing van roestvrij staal voor extra duurzaamheid

De asymmetrische en ergonomische vorm ligt perfect in uw hand. Het slanke, lichte ontwerp biedt maximaal comfort, zelfs wanneer u lang achter elkaar moet werken. Het roestvrije staal zorgt voor een robuust en zeer duurzaam beschermend omhulsel rondom het apparaat.

SpeechExec workflowsoftware voor efficiënt gegevensbeheer

De SpeechExec Pro-software organiseert de workflow van dicteerbestanden en einddocumenten tussen auteur en transcribent en stelt u in staat om de status van uw werk te controleren.

Groot kleurendisplay en duidelijke gebruikersinterface voor een eenvoudige, intuïtieve bediening

Het grote vierkleurendisplay zorgt voor een scherpe weergave. Dit maakt het gemakkelijker om alles in één opslag te zien. De duidelijke gebruikersinterface is geoptimaliseerd voor een eenvoudige, intuïtieve bediening.

Docking station voor snel opladen van de batterij en en handenvrij opnemen

Het stabiele en superieure docking station laadt snel op en brengt uw opname automatisch over naar uw computer. Als het optionele voetpedaal is aangesloten, biedt het docking station de mogelijkheid om handenvrij op te nemen en zelfs zonder computer te transcriberen.

Licht- en bewegingssensors voor een langere levensduur van de batterij

De lithium-ionbatterij met hoge capaciteit kan gemakkelijk worden opgeladen via een standaard micro-USB-ingang. De geïntegreerde lichten bewegingssensor garandeert dat de batterij langer meegaat. De slimme technologie past de helderheid van het display aan en schakelt automatisch naar de standbymodus wanneer niet met het apparaat wordt gewerkt, waardoor uw recorder altijd gebruiksklaar is.

Bestandsversleuteling en pinvergrendeling van het apparaat om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen

Opnames kunnen in realtime worden versleuteld met behulp van de Advanced Encryption Standard (AES of Rijndael-algoritme) met een sleutellengte van 256 bits. AES biedt een zeer hoge mate van beveiliging en is in de VS goedgekeurd voor de meest vertrouwelijke overheidsinformatie. Aan het apparaat zelf kan een pincode worden toegewezen om het te beschermen tegen het onbevoegd gebruiken of het afspelen van bestanden.

Geïntegreerde streepjescodescanner voor een gestroomlijnd documentatieproces

De geïntegreerde streepjescodescanner stelt u in staat cliënt- of patiëntgegevens aan een opname te koppelen, simpelweg door een streepjescode te scannen zelfs vanop een scherm*. Op deze manier kunt u uw cliënt- of patiënt-ID’s op een betrouwbare manier toewijzen en uw workflow versnellen.

Beheerondersteuning op afstand voor tijdbesparing bij implementatie en onderhoud

De Philips SpeechExec Remote Device Manager-software biedt ITbeheerders de mogelijkheid om dicteerhardware van Philips centraal te beheren, te configureren en te updaten. Dit bespaart kostbare tijd en middelen. De apparaatinstellingen kunnen gemakkelijk op afstand worden beheerd, voor individuen, groepen en teams of voor de gehele organisatie.

Klassieke modus voor een duidelijke en gebruiksvriendelijke bediening

Veel gebruikers zijn nog steeds dol op hun analoge apparaten vanwege hun eenvoud en gebruiksvriendelijkheid. De optionele klassieke modus biedt het uiterlijk en de beleving van een analoog apparaat. Zo kunnen gebruikers zich op de essentie concentreren en toch profiteren van de voordelen van digitale technologie.

  • * Scanresultaten kunnen variëren naargelang van de kwaliteit van de streepjescodes evenals van de resolutie en instellingen van de monitor

15/04/2016
 
NIEUW Philips Speechair »

Q1 2014
 
NIEUW Philips Speechlive ! »

Q3 2016
 
Nieuw! Dragon Medical Practice Edition 3 »

18/09/2012
 
Speechmike Premium : de absolute noodzaak voor spraakherkenning! »

15/06/2015
 
E-DEO zet het toetsenbord schaakmat met de nieuwste Dragon NaturallySpeaking 13 »

Q4 2017
 
Speechmike Premium Touch Air »

  » © 2009 E-DEO. Alle Rechten voorbehouden. E-DEO nv , Industrielaan 4, 9320 Erembodegem, Belgie, Tel: 00 32 (0)53 84.94.90, Fax: 00 32 (0)53 849491, info@e-deo.be